Herenstraat 2 , 3600 Genk, Belgiƫ

De beste prijzen voor de beste banden.

Kom snel langs.

0483 26 50 70 0483 26 50 70

Snel en goedkoop monteren van autobanden

Als bandencentrale kunt u ook terecht bij Promise Tyres voor monteren van autobanden te Genk. Alle banden kunnen met advies worden afgestemd op uw wagen en aangepast aan de seizoenen. De keuze van de juiste band is erg belangrijk om op elk moment een veilige wegligging te kunnen garanderen.

Montage van autobanden

Alle banden die via Promise Tyres worden aangekocht, kunnen gemonteerd worden in de werkplaats vanaf 10 euro. De kwaliteitsproducten die worden aangeboden zijn beschikbaar als zomer- en winterbanden op verschillende automerken.

Wacht niet te lang om een band te vervangen want rijden met afgesleten banden verhoogt het risico op ongelukken. Als chauffeur kunt u actief bijdragen in de verlenging van de levensduur van uw bandenset. Pas uw rijgedrag aan de weersomstandigheden aan en controleer uw banden regelmatig op schade of kwaliteitsverlies.

Herstelling van autobanden

Een lek of drukverlies is een lastige zaak in een autoband, zeker nu meer en meer automerken geen reservewiel in de wagen steken. Bij Promise Tyres wordt u snel weer op weg gezet en wordt de lek in uw autoband in een mum van tijd hersteld.  

Hou er dus zeker rekening mee dat u uw autobanden regelmatig nakijkt op slijtage en schade. Wacht niet te lang met de reparatie want te lang doorrijden kan onherstelbare schade veroorzaken. U kunt er bovendien sneller een ongeval meer veroorzaken.