Herenstraat 2 , 3600 Genk, Belgiƫ

De beste prijzen voor de beste banden.

Kom snel langs.

0483 26 50 70 0483 26 50 70

Autovelgen van A-merken

Bent u op zoek naar originele autovelgen in Genk en omstreken? Kom dan zeker eens langs bij Promise Tyres voor unieke, kwaliteitsvolle en sportieve velgen voor alle merken.

Italiaanse en Duitse topmerken

Een velg onder uw wagen bepaalt een groot stuk de uitstraling en klasse van uw voertuig. Promise Tyres verkoopt alle Italiaanse en Duitse A-merken. In het assortiment vindt u o.a. BMW, Audi, Mercedes, ATS, Alutec, Ronal, … Van 13 tot 24 inch, zowel in aluminium als stalen velgen, en startend vanaf 65 euro. Daarnaast verkoopt en plaatst Promise Tyres ook naafdoppen voor alle merken. Op elke aankoop geniet u bovendien van 1 jaar fabrieksgarantie.

Tweedehands velgen

Uiteraard kunt u bij Promise Tyres ook terecht voor dezelfde kwaliteit, maar aan betere prijzen omdat er ook een aanbod is van tweedehands velgen. Die zijn afkomstig van lease- en demowagens, maar zijn 100 % kwaliteit gegarandeerd.  

Alle velgen zijn in goede staat en worden altijd gecontroleerd voordat ze gemonteerd worden. Hierdoor zijn ze zonder twijfel een interessante aankoop en uiteraard een stuk goedkoper dan nieuwe velgen. Niet alle maten en merken zijn steeds voorradig, dus is het aangeraden om eerst telefonisch contact op te nemen.